Mängumaja Marie 5,4m2

Mõõdud: 286 x 193 cm
Seina kõrgus: 138 cm
Kogukõrgus: 234 cm
Pindala 5,4 m2
Ruumala: 10,2 m3
Seinapaksus: 16 mm
Katuselauad: 16 mm
Põrandalauad: 19 mm
Katuse pindala/katuse kaldenurk: 10,0 m2 / 40 kraadi
Paki kaal 455 kg
Paki mõõdud: 240 x 120 x 70 cm

Tasuta transport Eestis(v.a. saared)!

Tarne 1-4 nädalat!

Küsi paigalduse pakkumist: info@gardenistas.eu

1,290.001,580.00


Warning: Undefined variable $child_id in /data02/virt62400/domeenid/www.gardenistas.eu/htdocs/wp-content/plugins/code-snippets/php/snippet-ops.php(582) : eval()'d code on line 43

Tutvustus

Mängumaja Marie 5,4m2

Mängumaja Marie on parim mängukaaslane õues nii suvel kui talvel. Mängumaja pakub mängimiseks pikki tunde ja loob lapsele võimaluse arendada enda fantaasiat, mängides kodu, kohvikut, kontorit või mis just parasjagu meele järgi on.
Kingi lapsele rõõmu ja soeta enda aeda üks vahva ja mõnus mängumaja Marie. Võid maja värvida vastavalt enda soovile mis tahes tooni või lihtsalt katta ainult niiskustõkkega, et jääks naturaalne toon. Lisada lillekaste, kõrvale paigutada liivakast, kiik vms. Võimalusi on väga palju.

Mängumaja on tehtud kuusepuidust ning mõeldud kodu kasutusse välistingimustesse. Toodetud Eestis, tootja Palmako.

NB! Kauba mahalaadimiskohas peab olema kõva pinnakate.

Kruusakate ei ole kõva pinnakate.

Naturaalsest töötlemata puidust mängumajade puhul tasub teada:

Mängumajad on asuvad ilmastikumõjudele avatult väliskeskkonnas, vihma ja päikese käes. Puit imab vett ja selle niiskussisaldus muutub vastavalt ümbritseva keskkonna niiskussisalduse muutumisele. Niiskuse suurenedes puit paisub, niiskuse vähenedes kahaneb. Aias, kus on niiske ja soe, hakkab töötlemata puit tasapisi pehkima. Puidu hävinemist on võimalik takistada või vähemalt aeglustada seda töödeldes, nii säilib puitmaterjal palju kauem. Õige töötlemise korral on puit kaitstud paisumise, UV-kiirguse, hallituse ja sine eest.

Soovitame ostmisel kindlasti mängumaja töödelda niiskustõkkega või sobiva värviga nii seest kui väljast, et mängumaja peaks vastu pikki aastaid ja niiskus ei pääseks puitu hävitama.

Puidu ostmisel peaksid teadma järgmist:
Värvide mäng
Igal puidutükil on eriomane kuju, värv ja tekstuur. Sellest tulenevalt tekib puitmaterjalile iseloomulik värvide ja varjundite mäng. Puidu varieeruv tihedus tingib selle, et survetöötlemisel ei imendu värvaine ühtlaselt – tekivad erineva intensiivsusega värvitoonid. Tavaliselt ühtlustuvad need aja jooksul ilmastiku mõjul.
Karedad pinnad
Isegi kõige hoolikama töötluse puhul ei õnnestu täielikult vältida mõningaid karedaid kohti ja hööveldusjälgi. Need kipuvad tekkima eriti siis, kui hööveldatakse puidusüü ja oksakohtade vastassuunas. Karedad kohad saab siluda peeneteralise liivapaberiga.
Oksakohad
Oksakohad on puitmaterjalis loomulik nähtus – neid võib olla vähem või rohkem ja erineva suurusega. Hoolimata äärmiselt põhjalikust kvaliteedikontrollist võib ikkagi juhtuda, et kuiva ilmaga kukuvad oksakohad puidust välja. See aga ei mõjuta puidu tugevust ega kestlikkust.

Kui soovid rohkem infot: info@gardenistas.eu

Lisainfo

Kaal 455 kg
Mõõtmed 2400 × 1200 × 700 mm

Toote päring

Sulle võib meeldida ka…